Zašto izlagati?

4. Međunarodni sajam turizma „Banja Luka 2024“. Zašto izlagati na sajmu?

Turizam je prirodna i istinska potreba koja povezuje ljude i kulture zajedno sa njihovim istorijskim naslijeđem. Isto tako, turizam kao grana privrede postaje važan temelj izgradnje novih vrijednosti i odnosa među ljudima, koji će biti zasnovani na razvoju ekonomije, i boljeg života ljudi na ovim prostorima. Zato je turističkim radnicima i turoperatorima neophodan sajam turizma, kao mjesto okupljanja, razmjene informacija i ponuda, te prezentacije turističkih potencijala i proizvoda. Izgradili su se novi i proširili raniji kapaciteti u banjama, lječilištima, ljetnim i zimskim turističkim centrima i gradovima, nacionalnim parkovima. Dovedeni su u funkciju aerodromi, preko kojih u sve večem broju dolaze turisti iz cijelog svijeta na naše prostore, gdje se sreču istočna i zapadna civilizacija.

Promocija turističkih potencijala kroz međunarodne sajamske aktivnosti, po mišljenju mnogih, predstavlja nezamjenljiv instrument marketinške promocije jer samo kroz ovakvu manifestaciju možemo obezbjediti direktni susret globalne turističke ponude i tražnje pod istim krovom, obezbjediti sigurno ulaganje u povećanje tržišnog učešća ali ujedno i promovisanje poslovnog imidža.

Atraktivnost tržišta, izuzetna posjećenost Međunarodnog sajma turizma u Banjoj Luci predstavljaju izuzetnu priliku za ostvarivanje direktnog kontakta i prezentaciju turističkih proizvoda svim istinskim ljubiteljima putovanja. Takođe posredstvom ovakve manifestacije ukazuje se izuzetna prilika za uspostavljanje direktnog kontakta i sa poslovnim posjetiocima, predstavnicima medija ali i drugim turističkim radnicima.

Prateće aktivnosti sajma turizma Vam nude šansu da budete u korak sa najnovijim turističkim trendovima ali i za dodatno usavršavanje i sticanja znanja u oblasti turizma. Kroz trodnevno trajanje sajma možete uzeti učešće na brojnim edukacijama, prezentacijama i panel diskusijama.

Provedite nezaboravne trenutke u gradu na Vrbasu te pored poslovnog angažmana i predstavljanja na sajmu, osjetite i doživite duh „Krajiške ljepotice“. Kao organizatori najveće turističke manifestacije na ovim prostorima trudimo se biti najbolji domaćini, te smo za sve naše učesnike obezbijedili turističke posjete najznačajnijim sadržajima u gradu, zabavno veče „Veče prijatelja sajma“ uz vrijedne poklone, nagrade i suvenire.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

logo